Katův šleh

27. března 2008 v 11:33 |  Recepty
Katův šleh
750 g vepřové kýty, sůl, pepř, 70 g oleje, 150 g cibule, 100 g sladkokyselých okurek, 100 g sterilovaných kapií, 80 g feferonek, 100 g kečupu, vorčestr

Plátky z vepřové kýty nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř doměkka. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme nakrájené okurky a kapie, rozsekané feferonky, kečup, několik kapek vorčestru, dochutíme a krátce podusíme. Příloha: smažené hranolky, krokety, rýže, brambory, chléb.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama