Tresenská vaječná omeleta

27. března 2008 v 21:16 | Tommy |  Recepty
Tresenská vaječná omeleta

Ingredience pro přípravu 4 porcí:

6 vařených brambor | 2 rajčata | 2 papriky | 10 dkg kuřecího salámu nebo šunky | 1 cibule | 10 vajec | 10 dkg nivy nebo jiného chuťově výraznějšího sýru | sůl, pepř, grilovací koření, karí, olej, pažitka, zelenina na ozdobu
Příloha:

chleba, pečivo, zeleninový salát
Příprava:
Uvařené brambory oloupeme a rozmačkáme. V hrnci rozpálíme trochu oleje, přidáme rozmačkané brambory, pokrájenou zeleninu, cibuli, salám a prohřejeme. Směs poté rozložíme do tukem vymazaného pekáčku a zalijeme osolenými a okořeněnými vejci. Dáme zapéct do trouby.
Před koncem pečení posypeme sýrem, který by se měl jen lehce roztéct.
Před podáváním potřeme hořčicí a ozdobíme pažitkou a zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama